To top
14 Mrt

Wednesday WATCH TOP3: Man&Vrouw

TOP 3 series voor jullie samen

W Wednesday WATCH Tip: TOP 3 series voor jullie samen (L)

Oke, ik heb al een TOP 10 lijstje voor vrouwen geplaatst, nu is het de beurt aan een ‘TOP 3 series voor jullie samen’ DUS een lijstje om SAMEN met je lief te kijken. Eindeloze bingewatch – bankhang avondjes want deze series zijn heerlijk. & Allemaal te vinden op Netflix, wel zo makkelijk.

Er komen binnenkort nog meer leuke Netflix lijstjes, maar eerst even deze… TOP 3 voor Jou & Je Lief.

Wednesday WATCH Tip: TOP 3 series voor jullie samen (L)

Nummer 1: 
Sons of Anarchy

Ja, meid, ik weet dat je nu denkt: Waarom zou ik in hemelsnaam een serie gaan kijken over een motor club. Geloof me, er zijn 3 redenen waarom je dat wilt: 1 Jax met lang haar, 2 Jax met kort haar, 3 Jax zonder shirt. Nee, just kidding. Het is écht een goede serie. Het gaat niet alleen om de motorclub en hun criminele activiteiten maar ook over de vrouwen VAN die mannen. Die kindjes krijgen en alle ellende mee maken vanaf de zijlijn. Of juist middenin. Heftig!

Nummer 2:
Prison Break

Gewoon zo spannend! Je wilt deze serie gewoon achter elkaar door kijken. En gelukkig heb je dan heeeel veel leuke avondjes want er zijn een mooi aantal seizoenen van.

Nummer 3:
Dexter

Dit is even een twijfelgevalletje wie er nog op het podium terecht komt. Maar ik vond DEXTER echt GENIAAL. De combinatie van de warme sfeer van Miami, de Cubaanse muziek en ondertussen een briljante moord die hij pleegt op een of andere misdadiger. Hoe bizar! Maar ook dit is weer 8 seizoenen lekker avond aan avond genieten en niet na hoeven denken wat je aan moet zetten want je wilt dit echt verder kijken. Zal hij worden gesnapt? …

 

Meer leuke Netflix tips vindt je hier: TOP 10 Vrouwen Series op Netflix

The Happy Housewifey