To top
28 Jun

In Summer Shape with Size Zero #BeachLife #BikiniProof #BikiniBody

Size Zero

#BikiniBody – In Summer Shape with Size Zero. 

Ik bezocht de Size Zero salons in Marbella en Zaandam. Nieuwsgierig? Lees snel verder…

Sporten is nooit mijn favoriete bezigheid geweest. Samen met een vriendin doe ik wel aan fitness, een beetje krachttraining + cardio, maar om eerlijk te zijn kletsen we meer over de nieuwste series op Netflix (Lees: over mooie mannen uit de series op Netflix) dan dat we de Kettlebells door de lucht laten slingeren.

Dus ja, als iemand tegen mij zegt dat ik met niks doen vet kan laten verdwijnen, dan ben ik een en al oor. Ik zag een advertentie van Size Zero en ik was gelijk nieuwsgierig: Snel & moeiteloos afslanken, dat klinkt toch als muziek in je oren?

WIN WIN WIN!!!
*TROMGEROFFEL* Let op! Ik mag 1 gratis kennismakingsbehandeling weggeven per salon. Dus ik kan 1 iemand blij maken met een behandeling in Zaandam en nóg iemand met een behandeling in Marbella! Wil jij kans maken? LIKE mijn foto van deze winactie op Instagram of Facebook!

Makkelijk toch? LIKE & WIN !!!  Instagram of Facebook

English version Size Zero

In Summer Shape with Size Zero, totally HOT this season! 

I’ve visited the Size Zero salons in Marbella and Zaandam, curious about my experience? Continue reading…

Fitness has never been my hobby. Together with a friend I do fitness, a little weight lifting and some cardio exercises. But to be honest we are more talking about the newest episodes on Netflix (read: about the hot guys in series on Netflix sssttt…) than we throw the kettlebells around at the gym.

So yes, if someone tells me that I can lose fat by doing nothing, I’m all ears. Losing weight and toning your body quickly and effortlessly, sounds like a fairytale right?

WIN WIN WIN!!!
*DRUMS* Attention please! I have the honor to give away 1 ‘Introduction Treatment’ in Marbella! Do you want to win this FREE ‘Introduction Treatment’ at Size Zero Marbella? Just LIKE my picture on Instagram or Facebook!

Easy right? Just hit LIKE & WIN

 


Size Zero

Na wat research kom ik tot de ontdekking dat Size Zero werkt met een zogenoemde ‘Easy Shape Trainer’: de nieuwste techniek voor figuurcorrectie en spieropbouw. Klinkt veel belovend vind je niet? Volgens de website van Size Zero is de effectiviteit van dit apparaat wetenschappelijk bewezen.

Dat moet ik uit proberen! And so I did…. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees mijn ervaringen bij Size Zero in Zaandam én Size Zero in Marbella!

Via de website van Size Zero heb ik 4 afspraken ingepland bij de Size Zero salon te Zaandam. Per email heb ik contact opgenomen met de salon eigenaresse in Marbella om daar ook 2 afspraken in te plannen tijdens mijn trip naar Marbella. Ik ben benieuwd…

Mijn ervaringen van beide salons kun je hieronder lezen. Foto’s? Klik hier.

SIZE ZERO ZAANDAM
Ik kom aan bij Jennifer in de salon, ze zegt Hey! Volgens mij zag ik je net al voorbij fietsen! Haha ja dat kan kloppen, ik was nog even kijken waar ik mijn fiets neer kon zetten. Ze heet me hartelijk welkom in de salon en dat geeft een goed gevoel!

We praten over hoe ze hiermee begonnen is 2,5 maand geleden en ze vertelt dat ze niet happy was bij haar vorige baan en iets anders wilde. Zodoende heeft ze eerst lekker een jaartje huismoeder gespeeld waarna het toch begon te kriebelen dat ze weer iets wilde gaan doen. Ook moest het roer om voor haar zelf want in dat ‘huismoeder-jaar’ waren er toch wat kilo’s bij gekomen. Ze vertelde dat ze vanaf dat moment besloot om meer te gaan bewegen, dus alles lopend of op de fiets. Daarmee haalde ze resultaat want de kilo’s verdwenen weer, maar de heupen waren blijven plakken.

Quote Jennifer: “Ik wil anderen mensen gelukkig maken met hun lichaam.”

Na wat rond te hebben gegoogled kwam ze terecht bij de Size Zero salon in Amsterdam en heeft ze een aantal sessies gedaan, met resultaat! Ze was zo blij dat het overgebleven vet op de heupen weer was verdwenen dat ze ook andere mensen gelukkig wilde gaan maken. Daar is het idee ontstaan om zelf een franchise onderneming te openen van Size Zero te Zaandam.

Opmeten
OK, dan mogen nu je kleren uit voor de opmeting. Prima! Ik had mijn bikini aangetrokken (toch iets fijner voor op de foto) en ze begon mij op te meten rondom mijn taille, buik, heupen, dijbenen etc.

Het advies
Na dat alles genoteerd staat mag ik op het ligbed plaatsnemen. Er liggen allemaal elektronen wat lijken op van die dingen waarmee ze in films in het ziekenhuis schokken geven om het hart weer op gang te brengen. O jee.. Ze brengt een soort van gelei aan op de elektronen en verbind mij met een soort elastische banden. Daarna komt de test. Via sensoren op mijn pols en voeten ziet het apparaat mijn vet- en waterpercentage en baseert daar vervolgens een advies op. Het advies voor mij is een combinatie: vet verbranding en spier opbouw.

Apparaat instellen
Dan worden de elektronen op mij geplaatst onder de elastische banden, op mijn buik, benen, billen en heupen. Daarna word het apparaat ingesteld. Per paar van 2 elektronen gaat het apparaat aan en zet ze deze steeds iets hoger tot ik het niet prettig meer vind voelen. Ze zegt: “Het moet geen pijn doen, geen krampen geven maar je moet wel het idee hebben dat het iets doet.”

De behandeling gaat van start…
Als alles is ingesteld gaat het apparaat aan, alle elektronen tegelijk in de standen zoals ik heb aangegeven qua sterkte. Het is een gek gevoel! Allemaal trillingen door je lijf, als een soort schokjes, maar het doet geen pijn. Je spieren spannen aan en ontspannen weer. Zo gek! Maar geen onprettig gevoel hoor.

Na 20 minuten schakelt het apparaat over van vet verbranding naar spieropbouw of andersom en krijg je een nieuwe tinteling, weer een ander gevoel. Ondertussen lig ik gewoon te relaxen, foto’s te maken en te kletsen met Jennifer die ondertussen ook gewoon d’r administratie kan bijwerken.

Resultaat Size Zero Zaandam
Na 40 minuten is de eerste sessie voorbij en gaan we opnieuw meten. Ongeveer alles is met 1 cm gedaald! Dat is fijn! Het voelt ook gelijk goed, alles voelt een stuk strakker aan. Grappig zo snel resultaat.

Conclusie van mijn ervaring bij Size Zero Zaandam:
Het is een mooie salon en Jennifer is een vriendelijke vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt.

Het voelt vrij persoonlijk om hier mijn ‘maten’ neer te zetten. Maar hey, ik ga gewoon met de billen bloot. Komt ie:

VOOR NA RESULTAAT
Buik hoog 72 72 0
Taille 70 69 -1
Buik onder 81 79 -2
Heupen 96 95 -1
Dijbeen links 56,5 56 -0,5
Dijbeen rechts 56 55,5 -0,5
Been links 42 41 -1
Been rechts 42 40,5 -1,5
Totaal -7,5 cm

In totaal is er dus gewoon 7,5 cm van mijn lichaam verdwenen! Weg! Gewoon door enkel te liggen en de elektronen pads hun werking te laten doen. Niet gek toch?

FullSizeRender (10) FullSizeRender (11) FullSizeRender (12) FullSizeRender (13)


 

SIZE ZERO MARBELLA
Toen ik contact opnam met de Size Zero Salon in Marbella was het eigenlijk een gok om de email in het Nederlands te sturen, want het kon zomaar zijn dat de eigenaresse Spaanse zou zijn natuurlijk. Maar nee, ik krijg een leuke enthousiaste mail terug in het Nederlands, leuk!

Half juni stond een nieuwe trip naar Spanje op de planning dus ik maakte 2 afspraken bij Size Zero te Marbella. Ik wist natuurlijk al hoe de behandeling in zijn werk zou gaan, maar het is leuk om ook in Marbella de salon te ervaren om dit met jullie te kunnen delen.

Locatie: Puerto Banus
Size Zero Marbella is te vinden op de weg richting Puerto Banus, een top locatie dus! Je hoeft niet lang te zoeken om het te vinden want het zit echt aan de hoofdweg en makkelijk te herkennen aan het grote ‘SIZE ZERO’ bord op de gevel.

Ik maak kennis met Sandra, de eigenaresse van de Size Zero salon in Marbella. Wat een aardige meid! Lekker spontaan en vrolijk, dat geeft gelijk een fijn gevoel. Ze is hoogzwanger, nog maar 2 maandjes te gaan, spannend!

Snacks & Chocola
Ik heb een doosje bonbons voor haar meegenomen: “Heerlijk!” zegt ze “Nu dat ik zwanger ben kan ik chocola al helemaal niet meer weerstaan. Ik heb gister ontdekt dat ze hier om de hoek frikandellen* verkopen… Ik moet mezelf écht inhouden om nu niet 6 frikandellen per dag te gaan halen!” Haha super grappig!

*Een frikandel is een typisch Hollandse snack.

Meten = Weten
Na wat geklets over eten en drinken – mijn favoriete gespreksonderwerp – gaan we over tot het echte werk: Meten = Weten. Hup, meetlint om mijn buik en ze zet streepjes waar ze heeft gemeten zodat ze voor na de behandeling precies weet waar ze straks weer opnieuw moet meten om het resultaat te kunnen zien.

Na het meten worden de banden om mijn lichaam vast gemaakt en de elekronen pads bevestigd op mijn buik, billen en benen, ja ja, de ‘probleemzones’.

Tintelingen & Trillingen
We stellen het apparaat in en de behandeling kan van start: 40 minuten in chillmodus met ‘shockwaves’ door mijn lichaam. Nee, dat is eigenlijk niet het goede woord, het zijn meer tintelingen & trillingen. Het blijft moeilijk te omschrijven!

BBB – Buik, Billen & Benen
Nou, ik vertoef alweer eventjes in het heerlijke Zuid-Spanje en na de gezellige hapjes, drankjes, cocktails, snackjes etc ben ik benieuwd naar het resultaat van Size Zero! We gaan weer de streepjes langs met het meetlint en ja zeker ik ben weer een paar centimeters kleiner geworden! Daar gaan we weer, again met de billen bloot!

VOOR NA RESULTAAT
Buik hoog  72  71  -1
Taille  69  68  -1
Buik onder  79  78  -1
Heupen  95  93  -2
Dijbeen links  56  55,5  -0,5
Dijbeen rechts  56  55,5  -0,5
Been links  41  39,5  -1,5
Been rechts  41  39,5  -1,5
Totaal  -9 cm 

 Dus.
Als je aan mij vraagt of het werkt, ja het werkt! Het gaat natuurlijk niet om hele zwembandjes die je kwijt raakt na een paar behandelingen maar met de behandeling wordt je wel strakker en strakker en dat voelt GOED!

Dan nu de vraag aan jou? Wanneer ga jij voor ‘Less size more Zero’?  LIKE mijn foto op Instagram of Facebook en jij maakt kans op een kennismakingsbehandeling!

Ik mag 1 persoon blij maken voor een behandeling in Marbella en ook nog eens iemand met een behandeling in de salon te Zaandam!

En mannen, dit is niet alleen voor vrouwen, dus aarzel niet om mee te doen aan deze winactie!


FullSizeRender (15)

English version Size Zero:

I saw this advertorial of Size Zero in a magazine and I was curious about this new technique. They work with an ‘Easy Shape Trainer’ the newest figure correction and muscle building method. The effectiveness of this machine has been scientifically proven. I think that sounds promising.

I have to try this! And so I did… Curious about my story about this new toning and shaping machine? Read my experience of Size Zero Marbella below.

SIZE ZERO MARBELLA
When I contacted the Size Zero salon in Marbella I didn’t know if I should write my email in English or Dutch because the salon owner could be Spanish off course. I guessed and sent it in Dutch. Within a few minutes I received an answer in Dutch, enthusiastic about my idea to write a blog about Size Zero Marbella.

Mid June we had planned a new trip to Spaind so I made 2 appointments at Size Zero Marbella. I already knew how the treatments work but I wanted to experience the salon in Marbella myself so I could share my opinion with you on my blog.

Location: Puerto Banus
You can find Size Zero Marbella on the main road towards Puerto Banus, a great location for this salon! It is easy to find because when you drive by you already see the sign on the frontage with ‘SIZE ZERO’ you can’t miss it.

I meet with Sandra, the owner of the Size Zero salon in Marbella. What a friendly woman, cheerful and spontanious, I like her already! She is pregnant, only 2 months left, exciting!

Snacks & Chocolate
I brought her a little box with chocolates, “Delicious! Now that I’m pregnant I can’t resist chocolate. Yesterday I found out there is a place around the corner that sells ‘Frikandellen*’  I have to be carefull and stop myself eating Frikandellen all day!” She said.

* Frikandel is a typical Dutch snack. Delicious, but not very healthy haha.

Knowledge is power
After our chitchat about eating and drinking – my favourite topic all times – we proceed the treatment and she gets the tape-measure. She starts measure my belly, lovehandles, tights, legs. She marks on my body where she puts the tape-measure to be sure she will measure on the same spot after the treatment.

Than she puts the electronic pads on my body on the ‘problem areas’ my belly and my butt.

Tingling & Funny Vibrations
Sandra sets up the ‘Easy Shape Trainer Machine’ and the treatment is on: 40 minutes relaxing – Chill Mode switched ON. The shockwaves are tingling through my body. But it aren’t really shockwaves, more like vibrations, it is really hard to describe the feeling!

Butt, Belly & Tighs
I’m already a few days in Marbella now and I’m enjoying all the delicious tapas, sangrias etc. so I’m curious about the result of Size Zero Marbella.

So, it feels a little akward but these are my measurements before and after the ‘Size Zero Treatment’ in Marbella!

  BEFORE AFTER RESULT
Belly high  72 71 -1 
Taille  69  68 -1
Belly under  79  78 -1
Hips  95  93 -2
Thigh left  56  55,5 -0,5
Thigh right  56  55,5 -0,5
Left leg  41  39,5 -1,5
Right leg  41  39,5 -1,5
Total     -9 cm

SO.
If you ask me ‘Does it work?’ Yes, it works. Off course you won’t drop sizes from Large to Extra Small but you will loose a couple of inches and maybe 1 size. Your body feels more shaped and tighter and that feels GOOD!

My question for you, when will you go for ‘Less size more Zero’?  LIKE my picture on Instagram or Facebook and WIN an introduction treatment at Size Zero Marbella! (Normally € 59!)

Size Zero is not only for women, so Guys don’t hesitate to hit LIKE and maybe you will WIN!

 The winner will be contacted on the 1st of July.

Info: Size Zero Marbella
www.sizezero.es
Contact: Sandra
Email: marbella@sizezero.es

Info: Size Zero Zaandam
www.sizezero.nl
Contact: Jennifer
Email: zaandam@sizezero.nl

FullSizeRender (14) FullSizeRender (17) FullSizeRender (18) FullSizeRender (19)

La Marbelliña