To top
26 Feb

MOMMY MONDAY // Column Week 1.

Carmen mommy monday

M  MOMMY MONDAY:  Column van Carmen // Week 1.

Hi,

Ik ben Carmen & Welkom op MOMMY MONDAY! Hier kun je wekelijks een kijkje nemen in mijn leven als mama van twee kindjes; Shay (2) en Alessio (0).

Wat een HEFTIGE week. De bizarre kou in Nederland, eerst de hoge koorts van Alessio, daarna Shay die tot ijlen aan toe met koorts brabbelde in haar slaap… Het hele verhaal van mijn afgelopen week lees je hieronder!

Mommy Monday // Column van Carmen WEEK 1.

Wat was het koud deze week, niet leuk meer! Maandag hebben we een poging gedaan tot wandelen, maar zijn al snel rechtsomkeert gegaan met 2 huilende kinderen. Snijdende kou! Eenmaal thuis bleek Alessio hoge koorts te hebben, arm ventje. Dit is de eerste keer dat hij ziek is! Shay heeft de afgelopen maand gekwakkeld met haar gezondheid, en zoals al verwacht duurde het nog geen 24 uur tot zij ook ziek was.. Ze hebben elkaar netjes afgewisseld, dat scheelde (voor mij) nogal!

“Ze had het over vliegende spiegels, balletjes op haar handen, mijn schoonmoeder die in de slaapkamer stond…”

Van Shay ben ik trouwens wel geschrokken, die was aan het ijlen ‘s nachts. Nog nooit mee gemaakt! Ze had het over vliegende spiegels, balletjes op haar handen, mijn schoonmoeder die in de slaapkamer stond, velletjes op mijn rug en een enge Elza op een glijbaan.. Gelukkig bleef ze rustig, het schijnt dat kinderen die ijlen snel in paniek kunnen raken!

Ze zijn ondertussen allebei koortsvrij en is Alessio weer helemaal de oude. Shay is nog niet helemaal haarzelf en lijkt een enorme nasleep te hebben. Nou viel ze ook nog eens tussen de bank en de speelgoedkist, met als resultaat een flinke bult op haar slaap met een snee er in..

Maaaaaar, we hebben de week goed afgesloten. Ik was dit weekend 5 jaar samen met mijn vriend Karim, en dat hebben we gevierd door lekker samen uit eten te gaan zaterdag avond, even wat quality time na deze heftige week met weinig slaap🙄.

Duim je mee voor een betere week zonder zieke kinderen?

Liefs Carmen.

MOMMY MONDAY IMG_0460 IMG_0461

Je kunt mij ook volgen via Instagram: @CarmenReijinga

Carmen Reijinga