To top
26 Mrt

MOMMY MONDAY // Column Week 5.

Carmen mommy monday 5

M MOMMY MONDAY:  Column van Carmen // Week 5.

Hi,

Ik ben Carmen & Welkom op MOMMY MONDAY! In deze column kun je wekelijks een kijkje nemen in mijn leven als mama van twee kindjes; Shay (2) en Alessio (0).

Wij hebben afgelopen weekend heerlijk een weekendje België gepakt! Totaal onverwachts. Vrienden van ons belde vrijdag avond of we mee gingen naar Antwerpen, alleen lagen de kids al op bed dus werd dat voor ons geen optie. Zaterdag ochtend waren we redelijk vroeg wakker (whats new) en besloten we hals over kop de auto in te springen en onze vrienden te verassen…

Hi!

Wij hebben afgelopen weekend heerlijk een weekendje België gepakt! Totaal onverwachts. Vrienden van ons belde vrijdag avond of we mee gingen naar Antwerpen, alleen lagen de kids al op bed dus werd dat voor ons geen optie. Zaterdag ochtend waren we redelijk vroeg wakker (whats new) en besloten we hals over kop de auto in te springen en onze vrienden te verassen!

“Daar zaten we dan, spontaan in Antwerpen, zonder spullen en totaal uit mijn comfort zone…”

Om half 9 zaten we in de auto en om half 11 zouden we aankomen. We hebben heerlijk samen met onze vrienden Antwerpen verkend, veel en lekker gegeten en onverwachts ook overnacht! Daar zaten we dan, spontaan in Antwerpen, zonder spullen en totaal uit mijn comfort zone, het was de bedoeling om aan het einde van de dag gewoon weer terug te rijden namelijk. Zondag was alles dicht, dus zijn we naar Brussel gereden. Het was me een weekend city trippen! Kinderen hebben zich voorbeeldig gedragen, Shay heeft haar ogen uitgekeken en besefte helemaal dat ze in een ander land was. Ze noemde het een mini vakantie!

 “Woensdag horen we wat de schade is en wat we vergoed krijgen.”

 Helaas ook wat minder leuks deze week; onze auto is stuk. Er is tegenaan gebotst door een andere auto. Wij stonden geparkeerd en de ander wilde straatje keren. Hij is achteruit onze auto in gereden aan de passagierskant, waardoor de deur niet meer open gaat en er een flinke deuk in de deuk en voorkant zit. Woensdag horen we wat de schade is en wat we vergoed krijgen. Gelukkig was er een briefje achtergelaten, we schrokken ons rot toen we de schade zagen!

Liefs Carmen

2018-03-27-PHOTO-00007389 2018-03-27-PHOTO-00007390 2018-03-27-PHOTO-00007391 2018-03-27-PHOTO-00007392

Je kunt mij ook volgen via Instagram: @CarmenReijinga

Carmen Reijinga