To top
12 Mrt

MOMMY MONDAY // Column Week 3.

IMG_0536

M MOMMY MONDAY:  Column van Carmen // Week 3.

Hi,

Ik ben Carmen & Welkom op MOMMY MONDAY! In deze column kun je wekelijks een kijkje nemen in mijn leven als mama van twee kindjes; Shay (2) en Alessio (0).

Wij hebben een rustige week achter de rug. We zijn weer eens naar Artis toe geweest! Het plan was eigenlijk om naar dolfinarium te gaan maar dat liep niet helemaal zoals verwacht. We kochten de kaarten online, en eenmaal op de weg zette ik onze navigatie aan. De navigatie gaf aan dat dolfinarium mogelijk gesloten zou zijn! Ik keek op de website en inderdaad, gesloten!

Wij hebben een rustige week achter de rug. We zijn weer eens naar Artis toe geweest! Het plan was eigenlijk om naar dolfinarium te gaan maar dat liep niet helemaal zoals verwacht. We kochten de kaarten online, en eenmaal op de weg zette ik onze navigatie aan. De navigatie gaf aan dat dolfinarium mogelijk gesloten zou zijn! Ik keek op de website en inderdaad, gesloten!

Kaartjes al gekocht!
Balen, en Shay teleurgesteld. Gelukkig reden we op dat moment nog in Amsterdam en besloten we naar Artis te gaan. Het weer was goed, niet te koud en geen regen. Perfecte dag voor de dierentuin! Ik zal jullie verder niet vervelen met wát we allemaal gezien hebben, ik denk dat het wel bekend is wat er allemaal rond loopt daar.

 “Bleek het dat hij om 11u moest beginnen! No! Stress, en nu?”

Deze week ook nog een paar dagen gewerkt. Ik plan mijn werkdagen zo dat ik werk wanneer Karim vrij is, zodat de kinderen niet een opvang hoeven. Karim begon vrijdag om 17u (stond op zijn rooster) dus ik had een werkdag tot die tijd geplant. Bleek het dat hij om 11u moest beginnen! No! Stress, en nu? Mijn moeder bellen, die uitgerekend die dag haar telefoon vergeten was.. Ik ben richting mijn ouders gelopen waar mijn zusje was, ik zou de kinderen bij haar achter laten en de auto van mijn ouders mee nemen om naar mijn werk te gaan. Toen kwam mijn moeder net aangereden, bracht mij naar me werk en paste een paar uurtjes op de kinderen. Eind goed al goed, haha.
Ons weekend was ook lekker rustig. Ik heb de trouwkaarten voor mijn tante ontworpen die in Mei gaat trouwen, en af laten drukken. Geadresseerd en vol gestopt met confetti, leuk voor degene die hem ontvangt. Dat wordt stofzuigen!
En oh, we kijken de serie Queen of South.. kids op bed en.. Netflixen!
Liefs Carmen.

IMG_0536 IMG_0537 IMG_0538

Carmen Reijinga