To top
5 Mrt

MOMMY MONDAY // Column Week 2.

image1 (42)

M  MOMMY MONDAY:  Column van Carmen // Week 2.

Hi,

Ik ben Carmen & Welkom op MOMMY MONDAY! In deze column kun je wekelijks een kijkje nemen in mijn leven als mama van twee kindjes; Shay (2) en Alessio (0).

Afgelopen weekend waren Karim en ik 5 jaar samen en dat besloten we te vieren door samen even een dagje Amsterdam in te gaan. Mijn moeder was bij ons thuis voor de kinderen en bleef ook slapen zodat wij geen rekening hoefde te houden met hoe laat we weer thuis moesten zijn om de oppas af te lossen, ook wel eens lekker… Hoe onze Anniversary Date Night is verlopen ? Lees het hieronder!

Mommy Monday // Column van Carmen WEEK 2.

Afgelopen weekend waren Karim en ik 5 jaar samen en dat besloten we te vieren door samen even een dagje Amsterdam in te gaan. Mijn moeder was bij ons thuis voor de kinderen en bleef ook slapen zodat wij geen rekening hoefde te houden met hoe laat we weer thuis moesten zijn om de oppas af te lossen, ook wel eens lekker!

We gingen met de trein naar Amsterdam en hadden bedacht bij Nacarat te gaan zitten voor een tussendoortje. We genoten van heerlijke stukjes flatbread met diverse dipjes, en een cocktail! Wat een super gaaf restaurant is dit, ik kan dit iedereen aanraden! Het interieur, de hele entree, het eten.. heerlijk en zó mooi! Met een volle buik gingen we even de stad in om wat te shoppen. Het blijft gek om zonder kinderen en zonder wagen rond te lopen, gewoon eindelijk weer hand in hand en lekker zorgeloos winkelen!

“Ik ben geen moeilijke eter, maar dit zijn écht dingen die ik niet lust. En nu?”

Tegen de avond waren we opzoek naar een restaurant om  te dineren. Op aanraden van een oud collega van Karim kwamen we bij Ron Gastrobar Oriental. We hebben gereserveerd en dronken nog een drankje voor we terecht konden. Eenmaal aan tafel met de kaart in ons handen voelde ik me er toch niet goed bij. De kaart was minimaal, en alles wat er op stond was niet mijn ding; Krab, eend, gamba’s.. Ik ben geen moeilijke eter, maar dit zijn écht dingen die ik niet lust. En nu? Karim is kok, die lust en eet vrijwel alles, dus het was even de vraag wat we hiermee moesten. De prijzen logen er ook niet om, de (3!) hoofdgerechten waren 50,- 200,- en 275,- euro. Karim vind dit het waard om voor te betalen, ik niet als ik het niet lekker vind. Toch was het wel een beetje een schandelijke situatie, want we hadden gewoon de kaart even moeten bekijken voordat we reserveerde!

We zijn uiteindelijk weg gegaan, en gingen opzoek naar iets anders. We zijn geëindigd bij een culinair chinees restaurant, totaal iets anders, waar we onze keuze moesten maken via een menukaart die op een tablet werd aangeboden, haha. Maar wel iets waar we direct goed zaten. We ploften neer en hebben heerlijk gegeten! Nog voor middernacht waren we thuis van een leuke, geslaagde dag!

Liefs, Carmen.

IMG_0508 IMG_0509 IMG_0510

Je kunt mij ook volgen via Instagram: @CarmenReijinga

Carmen Reijinga