To top
Title Image

Category: Amusement

21 Mrt

Wednesday WATCH Tip: BATES MOTEL

watch tip: Bates Motel
W Wednesday WATCH Tip: BATES MOTEL

Ja, als je door het aanbod van Netflix bladert zal je waarschijnlijk niet gelijk denken: Ja! Die ga ik kijken. Nee. Ik geloof je. Het ziet er namelijk niet heel aantrekkelijk uit, een moeder en zoon, zittend op een bed in belachelijk truttige kleding.

Daarbij kijken ze je ook nog eens heel vreemd aan. Brrr. Je krijgt er de rillingen van. Nou dat zeker van deze serie! Wat een bizarre psychologische thriller is dit! Zeker eentje om toe te voegen aan “Mijn Lijst” op Netflix.

Waar gaat het over?

14 Mrt

Wednesday WATCH TOP3: Man&Vrouw

TOP 3 series voor jullie samen
W Wednesday WATCH Tip: TOP 3 series voor jullie samen (L)

Oke, ik heb al een TOP 10 lijstje voor vrouwen geplaatst, nu is het de beurt aan een ‘TOP 3 series voor jullie samen’ DUS een lijstje om SAMEN met je lief te kijken. Eindeloze bingewatch – bankhang avondjes want deze series zijn heerlijk. & Allemaal te vinden op Netflix, wel zo makkelijk.

Er komen binnenkort nog meer leuke Netflix lijstjes, maar eerst even deze… TOP 3 voor Jou & Je Lief.

7 Mrt

Wednesday WATCH Tip: FILM // Last Vegas

watch tip film Last Vegas
W Wednesday WATCH Tip: FILM // Last Vegas

Vandaag in het zonnetje, een geweldige, grappige, film met TOP acteurs: Last Vegas. Wat een heerlijke film is dit, een favorietje uit de collectie die op Netflix beschikbaar is. Zelfs om te downloaden! Dus, ga je op vakantie en wil je in het vliegtuig alvast helemaal in happy sferen komen? Download deze TOPPER!

Waar gaat het over? Mijn samenvatting zonder al te veel bloot te geven:

4 oudjes gaan op pad, naar…. Je raadt het al: Las Vegas!

14 Feb

NETFLIX: Top 10 Vrouwen Series

vrouwen series
T Top 10 Netflix Vrouwen Series, de leukste series voor vrouwen.   

Netflixen, een van mijn favoriete bezigheden. Heerlijk een avondje op de bank, spannende serie aan en ik ben gelukkig. Maar wat als je serie is afgelopen? Of je moet wachten op een nieuw seizoen? Dan snel weer op zoek naar een nieuwe leuke serie! Maar welke?! Hier onder een lijstje met mijn favoriete vrouwen series om te kijken op Netflix!

Mijn persoonlijke TOP 10: